Super premium mâncare pentru animale de companie

Facut in Germania

Ingrediente de înaltă calitate

FESTIVAL

Meniul unic pentru cunoscătorii pretențioși: Această hrană poate fi administrată atât în formă uscată, cât și umedă. Datorită prafului pentru sos integrat și prin adaosul de apă, crochetele crocante se transformă într-o experiență gustativă deosebită! Această diversificare va convinge și cele mai mofturoase animăluțe. Rețeta fină este perfecționată cu somon.

  • Datorită prafului de sos pentru un gust și mai delicios
  • Acizi grași valoroși pentru piele sănătoasă și blană strălucitoare
  • Furnizează multă energie chiar și câinilor sportivi și activi
  • Susține structura osoasă și încheieturile

Hrană completă pentru câini adulți

  • Dimensiunea ambalajului:
  • 900g
  • 4.5kg
  • 15kg
Hrană completă pentru câini adulți
Proteină uscată de pasăre; Porumb boabe întregi; Orez; Grasime de pasare; Pulpa de sfecla de zahar; Somon uscat; Amidon din cartof; Proteină hidrolizată pasăre; Proteină vegetală hidrolizată; Substanțe minerale; Ficăţei uscaţi de pasăre; Drojdie; Sange; Pudra de cicoare; Carne uscată a scoicii verzi (Perna canaliculus) din Noua Zeelandă;
FESTIVAL compoziție
Greutate inactiv/mai în vârstă activitate normală activ
5 kg 45 g 60 g 75 g
10 kg 80 g 110 g 135 g
20 kg 135 g 180 g 230 g
30 kg 180 g 250 g 315 g
40 kg 225 g 310 g 390 g
60 kg 305 g 420 g 530 g
80 kg 380 g 520 g 655 g
 
Cantitatea de hrană recomandată se consideră per animal și zi.
Constituenți analitici
Proteină 26.0 %
Conţinut de grăsime 16.0 %
Fibră neprelucrată 3.0 %
Cenusă bruta 6.5 %
Calciu 1.40 %
Fosfor 1.00 %
Aditivi tehnologici
A se folosi de preferință înainte de: /Număr lot: vedeți partea imprimată. Cantitatea recomandată de hrană: a se vedea tabelul. Cantitățile specificate au doar caracter orientativ, ele trebuind adaptate la starea de nutriție și nivelul de activitate al animalului dumneavoastră. Asigurați animalului dumneavoastră în permanență apă proaspătă. A se păstra într-un loc uscat, întunecat și răcoros. Sigilați bine pachetul după utilizare.

Beneficiile produsului

Structura osoasă

Structura osoasă

Raportul echilibrat calciu - fosfor și conținutul de vitamina C, mangan și cupru, într-o formă ușor de asimilat, mențin structura osoasă puternică și încheieturile sănătoase.
Piele și blană

Piele și blană

Blana strălucitoare și pielea sănătoasă sunt semne care arată că câinele dvs. este hrănit optim. Acest lucru este asigurat de acizii grași valoroși, de vitamine, precum și de zincul și cuprul într-o formă organică, ușor de asimilat.
Sos gustos

Sos gustos

Crochetele crocante sunt învelite într-un praf de sos gustos, ceea ce transformă această hrană în stare umedă sau uscată într-o desfătare unică pentru câinii pretențioși.