Super premium mâncare pentru animale de companie

Facut in Germania

Ingrediente de înaltă calitate

LÉGER

Datorită conținutului redus de calorii și conținutului ridicat de fibre alimentare, Josera Léger este hrana potrivită pentru pisicile care fac puțină mișcare și pentru cele care au tendința de a lua în greutate, de ex., după sterilizare.

  • hrana ideală pentru pisicile care nu fac prea multă mișcare, pentru pisicile supraponderale și pentru pisicile care sunt la regim ușor hipocaloric pentru a-i ajuta să piardă în greutate
  • fibrele alimentare special selectate dau pisicii senzație de sațietate și ajută firele de păr ingerate să treacă prin tractul digestiv, astfel prevenind formarea ghemotoacelor de păr
  • conținutul ridicat de proteine stimulează metabolismul
  • L-carnitina ajută la metabolizarea grăsimii

Hrană completă pentru pisici adulte cu necesar scăzut de energie

  • Dimensiunea ambalajului:
  • 400g
  • 2kg
  • 10kg
Hrană completă pentru pisici adulte cu necesar scăzut de energie
Proteină uscată de pasăre; Porumb boabe întregi; Jumari; Orez; Lignoceluloză; Pulpa de sfecla de zahar; Grasime de pasare; Proteină hidrolizată animale; Substanțe minerale; Ficăţei uscaţi de pasăre; Coaja seminţelor de Psyllium;
LÉGER compoziție
Greutate Cantitate de hrană
Léger / 24 h
2 - 3 kg 30 - 45 g
3 - 4 kg 45 - 60 g
4 - 5 kg 60 - 80 g
5 - 7 kg 80 - 110 g
7 - 10 kg 110 - 140 g
Pisicile care fac mai puțină mișcare și cele care au tendința de a lua în greutate pot fi hrănite cu 25% mai puțină mâncare.
Asigurați-vă că pisica dvs. are întotdeauna apă potabilă proaspătă la dispoziție.
Constituenți analitici
Proteină 35.0 %
Conţinut de grăsime 10.0 %
Fibră neprelucrată 5.8 %
Cenusă bruta 6.8 %
Calciu 1.30 %
Fosfor 1.05 %
Magneziu 0,60 %

Beneficiile produsului

Controlul masei corporale

Controlul masei corporale

Fibrele alimentare speciale conferă pisicii senzație de sațietate chiar și după consumarea unei cantități mai mici de mâncare. În plus, conținutul ridicat de proteine stimulează metabolismul. L-carnitina contribuie la metabolizarea grăsimilor.
pH urinar de 6,0-6,5

pH urinar de 6,0-6,5

Selecția specială de ingrediente, alături de rețetele cele mai bune asigură proporția optimă de calciu-fosfor și are conținut redus de ma-gneziu. Formula specială asigură nivelul de pH de 6,0-6,5, astfel prevenind formarea pietrelor la rinichi.
Extrem anti-ghemotoc de păr

Extrem anti-ghemotoc de păr

Fibrele alimentare speciale asigură transportul părului înghițit prin tractul digestiv și astfel reduce riscul formării ghemotoacelor de păr.