Super premium mâncare pentru animale de companie

Facut in Germania

Ingrediente de înaltă calitate

NATURELLE

Josera Naturelle cu linte și păstrăv este preparată pe baza unei rețete delicioase, fără cereale și are conținut redus de grăsimi pentru a-i asigura companiei dvs. feline cea mai bună îngrijire.

  • cu linte și păstrăv delicios
  • conținut moderat de grăsime, compoziție concepută în mod special pentru pisicile ținute în casă și pentru cele sterilizate
  • pentru prevenirea formării tartrului
  • ajută la menținerea nivelului de pH la valori cuprinse între 6,0-6,5 pentru a reduce riscul formării pietrelor la rinichi

Hrană completă pentru pisici adulte

  • Dimensiunea ambalajului:
  • 400g
  • 2kg
  • 4.25kg
  • 10kg
Hrană completă pentru pisici adulte
Proteină uscată de pasăre; Faina de mazare; Cartofi dulci uscaţi; Grasime de pasare; Proteină de cartofi; Proteine din păstrăv uscat; Uscat roșu linte; Pulpa de sfecla de zahar; Cartofi uscaţi; Lignoceluloză; Proteină hidrolizată pasăre; Proteină hidrolizată animale; Substanțe minerale; Drojdie; Pudra de cicoare;
NATURELLE compoziție
Greutate
Cantitate de hrană
Naturelle/ 24 h
2 - 3 kg 30 - 45 g
3 - 4 kg 45 - 60 g
4 - 5 kg 60 - 80 g
5 - 7 kg 80 - 105 g
7 - 10 kg 105 - 135 g
Cantitățile recomandate sunt pe animal și pe zi.
Asigurați-vă că pisica dvs. are întotdeauna apă potabilă proaspătă la dispoziție.
Constituenți analitici
Proteină 35.0 %
Conţinut de grăsime 12.0 %
Fibră neprelucrată 4.2 %
Cenusă bruta 6.3 %
Calciu 1.15 %
Fosfor 0.90 %
Magneziu 0,60 %

Beneficiile produsului

Sterilizate

Sterilizate

Conținutul energetic redus ajută în prevenirea creșterii în greutate. Ingredientele selectate în mod special ajută la menținerea nivelul de pH de 6,0-6,5, astfel prevenind formareapietrelor la rinichi.
Fără cereale

Fără cereale

Formula nu conține cereale și este potrivită pentru alimentația fără cereale zilnică atât pentru pisicile sănătoase, cât și pentru cele sensibile.
Prevenirea formării tartrului

Prevenirea formării tartrului

Reduce riscul formării tartrului datorită legării calciului în salivă.