Super premium mâncare pentru animale de companie

Facut in Germania

Ingrediente de înaltă calitate

Imprima

Notă legală
Informații în conformitate cu Art. 5 din Legea germană Telemedia:
Josera petfood GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Germania
Asociat cu răspundere personală pentru Josera petfood GmbH & Co. KG:
Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Contact:
Tel.: +49 (0) 9371 940-0
E-Mail: josera(at)josera.de
Instanța de înregistrare: Instanța Locală din Aschaffenburg
Număr de înregistrare: HRA 5614
Cod fiscal 202/164/54805
Număr de înregistrare în scopuri de TVA în conformitate cu Art. 27a din Legea Germană privind Impozitul pe Vânzări: DE 305 344 385 
Înscriere în registru:
Înscriere în registru: Instanța de înregistrare: Instanța Locală din Aschaffenburg
Număr de înregistrare: HRB 13637
Autoritatea de supraveghere competentă:
Guvernul Oberbayern
Monitorizarea Animal Feedstuffs Bayern
Departament 56
Maximilianstraße 39
80538 München
Director Executiv Josera petfood GmbH & Co KG:
Stephan Hoose


Soluționare a litigiilor
Rezolvarea disputelor online, în conformitate cu articolul 14 Paragraful 1 ODR-VO: Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea disputelor online (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Puteți găsi adresa noastră de e-mail în anunțul legal de mai sus.

Nu suntem dispuși sau obligați să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor în fața unui comitet de arbitraj al consumatorilor.

Răspunderea pentru conținut
În calitate de furnizor de servicii, suntem răspunzători pentru propriul conținut din aceste pagini, în conformitate cu legislația generală, în conformitate cu secțiunea 7 (1) din Legea germană Telemedia. În conformitate cu §§ 8-10 TMG, ca furnizor de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile terțelor transmise sau stocate sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală.

Obligațiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legile generale rămân neafectate. Cu toate acestea, răspunderea în această privință este posibilă numai din momentul în care devenim conștienți de o încălcare legală specifică. Imediat ce vom lua cunoștință de astfel de încălcări legale, vom elimina imediat acest conținut.

Răspundere pentru legături
Oferta noastră conține link-uri către site-uri web terțe externe, asupra căror conținut nu avem nicio influență. Prin urmare, nu putem accepta nicio răspundere pentru acest conținut terț. Furnizorul respectiv operatorul paginilor este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor legate. Pagini legate au fost verificate pentru eventuale încălcări legale la momentul conectării acestora. Nu a fost găsit conținut ilegal la momentul creării linkului.

Supravegherea permanentă a conținutului paginilor legate nu este rezonabilă fără dovezi concrete ale unei încălcări legale. Dacă vom lua cunoștință de încălcările legale, vom elimina imediat aceste legături.

drepturi de autor
Conținutul și lucrările pe aceste pagini create de operatorul site-ului sunt supuse legislației germane privind drepturile de autor. Duplicarea, procesarea, distribuția și orice fel de exploatare în afara limitelor dreptului de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestui site sunt permise numai în scopuri private, necomerciale.

În măsura în care conținutul de pe acest site nu a fost creat de operator, se respectă drepturile de autor ale terților. În special, conținutul terților este marcat ca atare. În cazul în care, totuși, luați cunoștință de încălcarea dreptului de autor, vă rugăm să ne anunțați în consecință. Imediat ce vom lua cunoștință de încălcări legale, vom elimina imediat acest conținut.