Super premium mâncare pentru animale de companie

Facut in Germania

Ingrediente de înaltă calitate

HEART DOG DRY

Când inima câinelui iubit slăbește, îngrijorarea este mare. Dar vă puteți ajuta prietenul patruped să se simtă mai bine, oferindu-i o hrană potrivită. Josera Help Heart este un aliment dietetic complet care are grijă de inima animalului, așa cum sugerează și denumirea.

Hrana uscată cu conținut redus de sodiu ușurează solicitarea inimii și susține sănătatea acesteia datorită vitaminelor E și C, precum și a taurinei și L-carnitinei. Complexul fitogenic conține rozmarin, care este utilizat în mod tradițional în medicina populară pentru a susține inima și circulația.

Datorită formulei selecționate, Josera Help Heart poate susține afecțiunea inimii și, astfel, contribuie la vitalitatea câinelui. Solicitarea la care este supusă inima bolnavă este ameliorată prin gestionarea alimentației, pentru a menține o calitate a vieții cât mai bună pentru animal.

  • Poate susține starea de bine în cazul unei afecțiuni cardiace și poate ușura solicitarea inimii datorită formulei cu conținut redus de sodiu
  • Cu vitaminele E și C, taurină și L-carnitină pentru a susține sănătatea inimii
  • Complex fitogenic: rozmarinul este utilizat în mod tradițional pentru a susține inima
  • Uleiul de somon pe care îl conține formula furnizează acizi grași omega-3 antiinflamatori

Hrană dietetică completă pentru câini adulți cu insuficiență cardiacă cronică

  • Dimensiunea ambalajului:
  • 900g
  • 10kg
Hrană dietetică completă pentru câini adulți cu insuficiență cardiacă cronică
Porumb; Orez; Proteină uscată de pasăre; Orz; Proteine din somon uscat; Grasime de pasare; Pulpă deshidratată din sfeclă (sursă naturală de fibre alimentare); Proteină hidrolizată animale; Ulei de somon; Drojdie; Substanțe minerale; Pudra de cicoare; Oregano; Ghimbir; Rozmarin; Urzică; Ciulin de lapte; Merișor;
HEART DOG DRY compoziție
Greutate inactiv / mai în vârstă activitate normală activ
5 kg 75 g 90 g 105 g
10 kg 125 g 150 g 170 g
20 kg 210 g 250 g 290 g
30 kg 285 g 340 g 395 g
40 kg 355 g 420 g 490 g
60 kg 480 g 570 g 660 g
80 kg 600 g 710 g 820 g

Cantitatea de hrană recomandată se consideră per animal și zi.
Se recomandă să se ofere pe zi mai multe mese mici din această hrană dietetică, cu excepția cazului în care medicul veterinar a prescris altfel.
Puneți animalului dumneavoastră întotdeauna la dispoziție apă potabilă proaspătă.
Constituenți analitici
Proteină 19.8 %
Conţinut de grăsime 9.4 %
Fibră neprelucrată 2.4 %
Cenusă bruta 4.8 %
Calciu 0.90 %
Fosfor 0.70 %
Magneziu 0,50 %

Beneficiile produsului

Rozmarin

Rozmarin

Rozmarinul este folosit în mod tradițional pentru a susține inima și circulația. Acesta este cultivat în grădinile mănăstirilor de secole. Rozmarinul este, de asemenea, folosit pentru a susține sistemul imunitar.
Conținut redus de sodiu

Conținut redus de sodiu

Formula are un conținut echilibrat de minerale. În acest proces, un conținut scăzut de sodiu asigură reducerea solicitării la care este supusă inima și relaxarea organului.
L-carnitina și taurina susțin funcția cardiacă

L-carnitina și taurina susțin funcția cardiacă

Prin inactivarea radicalilor liberi, taurina protejează inima. L-carnitina este importantă pentru țesutul cardiac, precum și pentru transformarea grăsimilor în energie, ceea ce poate contribui la un control optim al greutății. Formula conține, de asemenea, antioxidanți valoroși care contracarează îmbătrânirea celulelor.