Super premium mâncare pentru animale de companie

Facut in Germania

Ingrediente de înaltă calitate

KITTEN

Aportul de substanțe nutritive optim este deosebit de important mai ales în perioada de creștere sau perioada de gestație și de alăptare. Josera Kitten este o hrană cu un conținut energetic ridicat, ușor de digerat și deosebit de savuroasă, concepută special pentru această fază.

  • Hrana ideală pentru pisici în creștere, până la finalul primului an de viață, precum și pentru pisici gestante sau care alăptează
  • Cu multă energie și proteine, precum și ulei valoros de somon, pentru nevoile deosebite în etapele importante de viață
  • Ușor digerabilă
  • Cu fibre dietetice, care pot preveni formarea ghemotoacelor de blană

Hrană completă pentru pisici gestante, care alăptează și care sunt în creștere

  • Dimensiunea ambalajului:
  • 400g
  • 2kg
  • 10kg
Hrană completă pentru pisici gestante, care alăptează și care sunt în creștere
Proteină uscată de pasăre; Orez; Grasime de pasare; Jumari; Cartofi uscaţi; Pulpa de sfecla de zahar; Proteine din somon uscat; Proteină hidrolizată animale; Ficăţei uscaţi de pasăre; Ulei de somon; Substanțe minerale;
KITTEN compoziție
Pentru pisicuțe Pentru pisici gestante
Vârsta
în luni
Cantitate de hrană
/kg greutate corporală
Greutate Cantitate de hrană
/ 24 h
2 50 g 2 - 4 kg 40 - 90 g
3 45 g 4 - 6 kg 90 - 140 g
4 40 g 6 - 8 kg 140 - 180 g
5 35 g    
6 30 g    
7 - 12 20 - 30 g    
Puneți pisicuței dvs. întotdeauna la dispoziție apă potabilă proaspătă.
Cantitatea de hrană recomandată se consideră per animal și zi.

Pisici gestante: țineți cont de faptul că necesarul de hrană din timpul perioadei de gestație depinde de numărul de pui. Trebuie neapărat evitată hrănirea excesivă a pisicii, care poate conduce la dificultăți la naștere și la tulburări de lactație.

Pisici în perioada de lactație: dacă este necesar, hrana poate fi pusă la dispoziție după plac (ad libitum), deoarece nevoia pisicii se orientează după numărul de pui și după producția de lapte. 
 
Constituenți analitici
Proteină 35.0 %
Conţinut de grăsime 22.0 %
Fibră neprelucrată 2.0 %
Cenusă bruta 7.0 %
Calciu 1.40 %
Fosfor 1.10 %
Magneziu 0,60 %

Beneficiile produsului

Ușor digerabilă

Ușor digerabilă

Calitatea premium și prelucrarea blândă a materiei prime selecționate asigură o digestibilitate ridicată și oferă un regim alimentar ușor, optim și pentru pisici cu sistem digestiv sensibil.
Anti-ghemotoace de blană

Anti-ghemotoace de blană

Fibrele dietetice ajută la transportul părului înghițit prin tractul digestiv, putând ajuta pe această cale la reducerea formării ghemotoacelor de blană.
Piele și blană

Piele și blană

Blana strălucitoare și mătăsoasă și pielea sănătoasă sunt semne care arată că pisica dvs. este hrănită optim. Acest lucru este asigurat de acizii grași valoroși, de vitamine, precum și de zincul și cuprul într-o formă organică, ușor de asimilat.