Super premium mâncare pentru animale de companie

Facut in Germania

Ingrediente de înaltă calitate

KITTEN GRAINFREE

Pisicile mici au nevoie de îngrijire specială din momentul în care vin pe lume, la fel ca mămicile lor. Mai ales în primele luni, este foarte important să primească toate nutrimentele de care au nevoie. Hrana Josera Kitten grainfree îndeplinește toate aceste cerințe speciale, rețeta cu carne de pui delicioasă oferind aport de energie ridicat și fiind ușor de digerat.

  • Pentru pisicuțe în creștere și mămicile lor în perioada de gestație și de lactație
  • Preparat ușor digerabil, fără cereale, cu ulei de somon hrănitor
  • O porție suplimentară de carne de pui apetisantă pentru o savoare senzațională care încântă și pisicile cele mai micuțe (cantitatea de aprox. 140 g de carne proaspătă per 100 g de materie uscată)
  • Cu fibre alimentare special selectate pentru a preveni formarea ghemotoacelor de păr

Hrană completă pentru pisici gestante, care alăptează și pentru pisicuțele în creștere.

  • Dimensiunea ambalajului:
  • 400g
  • 2kg
  • 4.25kg
  • 10kg
Hrană completă pentru pisici gestante, care alăptează și pentru pisicuțele în creștere.
Proteină uscată de pasăre; Grasime de pasare; Cartofi uscaţi; Faina de mazare; Pulpa de sfecla de zahar; Tapioca uscată; Proteină de cartofi; Proteină hidrolizată peşte; Proteină hidrolizată animale; Ficăţei uscaţi de pasăre; Ulei de somon; Drojdie; Substanțe minerale; Pudra de cicoare;
KITTEN GRAINFREE compoziție
Pentru pisicuțe Pentru pisici gestante
Vârsta
(în luni)
Cantitate de hrană
/ kg greutate corporală
Greutate Cantitate de hrană
/ 24 h
2 50 g 2 - 4 kg 40 - 90 g
3 45 g 4 - 6 kg 90 - 140 g
4 40 g 6 - 8 kg 140 - 180 g
5 35 g
6 30 g
7 - 12 20 - 30 g
Oferiți-i mereu pisicii dvs. apă potabilă proaspătă.
Cantitatea de hrană recomandată este calculată per animal și per zi.

Pentru pisici gestante: vă rugăm să aveți în vedere că alimentația corespunzătoare în timpul perioadei de gestație depinde de numărul puilor. Așadar, încercați să evitați hrănirea excesivă pentru a putea preveni complicațiile la fătare problemele în perioada de alăptare.

Pentru pisici în perioada de alăptare: dacă este nevoie, hrana poate fi administrată după plac, deoarece cantitatea de hrană necesară pentru pisică depinde de numărul puilor și de cantitatea de lapte produsă de pisica-mamă.
Constituenți analitici
Proteină 36.0 %
Conţinut de grăsime 22.0 %
Fibră neprelucrată 2.0 %
Cenusă bruta 7.0 %
Calciu 1.35 %
Fosfor 1.05 %
Magneziu 0,55 %

Beneficiile produsului

Fără cereale

Fără cereale

Formula nu conține cereale și este potrivită pentru alimentația fără cereale zilnică atât pentru pisicile sănătoase, cât și pentru cele sensibile.
Creștere optimă

Creștere optimă

Compoziția cu conținutul caloric ridicat, conceput pentru a face față cerințelor speciale, plus conținutul echilibrat de nutrimente asigură dezvoltarea optimă. Proteinele ușor de digerat și tehnologiile de prelucrare delicate asigură că această hrană este ușor de digerat. Acizii grași omega-3 obținute din ulei de somon asigură aportul necesar de DHA și de EPA.
Anti-ghemotoc de păr

Anti-ghemotoc de păr

Fibrele dietetice ajută la transportulpărului înghițit prin tractul digestivși astfel reduce riscul formării ghemotoacelor de păr.