Super premium mâncare pentru animale de companie

Facut in Germania

Ingrediente de înaltă calitate

RENAL DOG DRY

Câinele dumneavoastră iubit este diagnosticat cu insuficiență renală cronică (IRC)? Îl puteți sprijini cu o hrană specială: Josera Help Renal este concepută exact pentru această situație.

Hrana dietetică completă fără gluten ajută la reducerea solicitării la care sunt supuși rinichii, în special datorită reducerii proteinelor și a fosforului. De asemenea, crochetele crocante conțin și vitaminele B, care se pierd în cantități mai mari din cauza bolii. Astfel, necesarul crescut de nutrienți este acoperit într-un mod delicios. Urzica din complexul fitogenic este utilizată în mod tradițional pentru terapia de spălare a tractului urinar eferent și este apreciată pentru proprietățile sale antiinflamatorii.

În acest fel, Josera Help Renal poate contribui la încetinirea procesului de boală renală, la sporirea stării de bine a câinelui și la menținerea unei cât mai bune calități a vieții. Rinichiul bolnav este ameliorat cu ajutorul acestei terapii dietetice.

  • Solicitarea la care sunt supuse organele de metabolizare, în special rinichii, este ameliorată cu ajutorul formulei sărace în proteine și fosfor
  • Bogată în vitaminele B, care se pot pierde în cantități mari în cazul bolilor de rinichi
  • Complex fitogenic: urzica favorizează excreția prin intermediul tractului urinar.
  • Uleiul de somon furnizează acizi grași omega-3, care sunt antiinflamatori și joacă un rol important în sistemul imunitar

Hrană dietetică completă fără gluten pentru câini adulți cu insuficiență renală cronică (IRC)

  • Dimensiunea ambalajului:
  • 900g
  • 10kg
Hrană dietetică completă fără gluten pentru câini adulți cu insuficiență renală cronică (IRC)
Orez; Porumb; Grasime de pasare; Proteină uscată de pasăre; Pulpă deshidratată din sfeclă (sursă naturală de fibre alimentare); Proteină hidrolizată pasăre; Substanțe minerale; Proteină vegetală hidrolizată; Ulei de somon; Drojdie; Pudra de cicoare; Oregano; Ghimbir; Rozmarin; Urzică; Ciulin de lapte; Merișor;
RENAL DOG DRY compoziție
Greutate inactiv/mai în vârstă activitate normală activ
5 kg 70 g 80 g 90 g
10 kg 110 g 135 g 155 g
20 kg 190 g 225 g 260 g
30 kg 255 g 305 g 350 g
40 kg 320 g 380 g 440 g
60 kg 430 g 510 g 590 g
80 kg 535 g 635 g 735 g

Cantitatea de hrană recomandată se consideră per animal și zi.
Pentru un efect optim, oferiți animalului doar hrană dietetică. Hrănirea suplimentară trebuie discutată în prealabil cu medicul veterinar curant.
Puneți animalului dumneavoastră întotdeauna la dispoziție apă potabilă proaspătă.
Constituenți analitici
Proteină 16.5 %
Conţinut de grăsime 18.0 %
Fibră neprelucrată 2.3 %
Cenusă bruta 4.4 %
Calciu 0.80 %
Fosfor 0.45 %
Magneziu 0,50 %

Beneficiile produsului

Urzică

Urzică

Urzica este folosită în mod tradițional pentru spălarea tractului urinar eferent. Datorită proprietăților sale benefice, este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri. În fitoterapie, se spune că are și proprietăți antiinflamatorii.
Conținut redus de proteine și fosfor

Conținut redus de proteine și fosfor

Conținutul scăzut de proteine și fosfor al ingredientelor selectate poate reduce solicitarea la care sunt supuse organele de metabolizare, în special rinichii. Astfel poate fi susținută funcția renală a câinelui, iar suprasolicitarea rinichilor poate fi prevenită.
Ulei de somon și vitaminele B pentru pacienții cu probleme renale

Ulei de somon și vitaminele B pentru pacienții cu probleme renale

Uleiul de somon furnizează acizi grași omega-3, care sunt antiinflamatori și joacă un rol important în sistemul imunitar. Animalele cu afecțiuni renale nu pot asimila suficiente vitamine, așa că un aport bogat este important: vitaminele B pe care le conține produsul se completează într-o varietate de procese vitale din organism, cum ar fi metabolismul energetic, formarea sângelui și funcția neuronală.