Super premium mâncare pentru animale de companie

Facut in Germania

Ingrediente de înaltă calitate

Garanția calității JOSERA

Cu JOSERA petfood puteți fi siguri: În calitate de specialist în hrana pentru animale de companie ne bazăm pe peste 75 de ani de experiență și expertiză. Cine alege marca JOSERA petfood, primește „Petfood with passion”. În aceste cuvinte se află dedicația și promisiunea noastră pentru rețetele super premium, din care producem hrană calitativă pentru câinii, pisicile și caii dumneavoastră. Sortimentele noastre variate îi asigură patrupedului alimentația la cel mai înalt nivel pentru toate fazele vieții. Convingeți-vă singuri.

Evoluția produsului - ce este mai bun pentru animăluțul dumneavoastră

Hrana pentru animale de companie nu trebuie doar să îi placă patrupedului dumneavoastră, trebuie să fie și tolerabilă și să îi satisfacă nevoile individuale. De aceea rețetele de calitate ale produselor noastre sunt dezvoltate de o echipă de oameni de știință din domeniul alimentației, precum și de experți din domeniul științei și practicii, conform ultimelor descoperiri. Experții noștri sunt mereu în pas cu timpul și preiau în cadrul dezvoltării rețetelor noastre cele mai noi descoperiri științifice ale oamenilor de știință din domeniul alimentației animale.

Schieblehre_555x555px

Cea mai bună calitate începe cu selectarea atentă a ingredientelor. În hrana noastră premium pentru câini, pisici și cai utilizăm exclusiv ingrediente de calitate, naturale și sănătoase. Renunțăm consecvent la materiile prime modificate genetic, precum și la adaosul de grâu și soia, dar și la substanțele artificiale precum coloranți, arome și conservanți. Solicităm asigurări contractuale de la furnizorii noștri referitor la aceste aspecte dar facem și controale regulate în laboratoarele proprii. Pentru a putea garanta cu consecvență standardele ridicate de calitate, punem accent pe o colaborare de durată și de încredere cu partenerii noștri comerciali.

Componentele din carne utilizate provin desigur de la animale destinate consumului uman. Pentru protejarea peștelui sălbatic, somonul din produsele noastre este asigurat din acvaculturi europene care protejează apele. În plus sunt preferate materii prime regionale pentru producția hranei pentru animale JOSERA Premium.

Labor_555x555px

JOSERA garantează o calitate a produsului impecabilă, de primă clasă. Din acest motiv toate materiile prime achiziționate sunt cercetate înainte de prelucrare în propriul nostru laborator acreditat, conform celor mai stricte criterii și celor mai înalte standarde de calitate. În plus, produsele finite sunt din nou controlate, înainte de a părăsi fabrica. De la fondarea întreprinderii noastre, nu facem teste pe animale pentru dezvoltarea hranei noastre pentru animale de companie.

Chimiști alimentari, biologi și laboranți lucrează aici mână în mână pentru a garanta întotdeauna cea mai bună calitate pentru animalele dumneavoastră. Cu cea mai bună asimilare, cea mai bună digerare precum și toleranță și multe beneficii pentru piele și blană, produsele JOSERA oferă patrupedului dumneavoastră preferat mereu un beneficiu real. Pentru a ne menține poziția de conducere în domeniul calității, ne supunem periodic, suplimentar față de controalele de stat, unor cercetări neutre. Verificatori independenți autorizați de stat autorizează formal laboratorul Josera ErbachernService cu acreditarea de laborator conform ISO/IEC 17025 pentru cel mai înalt standard internațional de calitate pentru laboratoare de testare.

Ntakata-Mountains_555x555px

În cadrul acțiunilor noastre zilnice se află întotdeauna pe primul loc responsabilitatea față de semeni, animale, mediu și viitoarele generații. De aceea a cuprins toate perspectivele sustenabilității - economie, ecologie și oameni - într-un obiectiv concret: crearea unei activități economice complet neutre pentru climă până în 2020 Pentru a îndeplini acest obiectiv am ancorat în strategia de sustenabilitate faptul că vom compensa toate emisiile de CO2cauzate de produsele noastre. În colaborare cu Carbon Tanzania și myclimate susținem astfel în calitate de partener activ proiectul pentru conservarea pădurilor Ntakata Mountains.

Pentru a optimiza sustenabil în continuare performanța pentru mediu, testăm în continuare toate procesele și produsele în cadrul sistemului nostru de management al mediului și al energiei. Astfel reducem de exemplu sustenabil modul în care acțiunile întreprinderii afectează mediul prin procese de producție cu resurse eficientizate și procese de transport care protejează mediul Pentru angajamentul nostru pentru economisirea de energie și CO2 am fost deja premiați cu mai multe ocazii.

Întreprinderea de familie JOSERA vă reprezintă interesele pentru o alimentație sănătoasă, pentru acțiuni care iau în considerare costurile, precum și pentru un management a calității real: Pe asta vă puteți baza!